CONTACT

CONTACT

Onze gegevens

Coin Cassé BV

Groendreef 12

8620 Nieuwpoort

Telefoon

+32 472 75 21 76

BTW nummer

BE 0691 682 947

 
 
 
Ik geef hierbij mijn toestemming aan Heroes Amazing Beer om mijn persoonsgegevens te verwerken comform met de privacy verklaring. Uw gegevens worden enkel gebruikt in het kader van het correct behandelen van uw vraag.
 
 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe worden HEROES bieren best bewaard?

Onze bieren worden best bewaard in een donkere ruimte, op een temperatuur van maximum 16°C. Plaats de flesjes steeds rechtop.


Hoe lang kunnen HEROES bieren worden bewaard?

Wij geven steeds een houdbaarheid van minimum 24 maanden op onze bieren. We raden echter aan deze zo vers mogelijk te drinken.


Hoe kan ik aan glazen en materiaal raken voor mijn handelszaak?

Neem gerust contact met ons op hiervoor, wij komen met veel plezier langs bij u.


Kan ik glazen gebruiken voor ons evenement?

Ja hoor, stuur ons gerust een bericht. Wij hebben stevige blokglazen, ons typisch voetglas of herbruikbare bekers om te gebruiken op evenementen.

Kan ik bij jullie een eigen bier maken?

Dit kan zeker voor een evement of vereniging. Hiervoor komen we steeds samen om de smaak te bepalen. Het betreft telkens een uniek nieuw bier.


Kan ik één van jullie bieren verkrijgen met ons etiket?

Onze bieren hebben unieke recepten en worden niet als private label op de markt gebracht. Wel kunnen wij een volledig nieuw bier ontwikkelen.


Kan ik jullie bieren van het vat verkrijgen?

Neen, om de specifieke smaak van onze bieren te verkrijgen is een hergisting op fles noodzakelijk wat niet mogelijk is op vaten.


Mag ik jullie logo of packshots gebruiken op onze menukaart?

Dit is geen enkel probleem. Gelieve wel de juiste logo's te gebruiken uit onze mediatheek. Lees zeker onze Brand Guide voor je dit doet.